Известие

Collapse
No announcement yet.

да си копувам ли Алфа 146 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да си копувам ли Алфа 146 JTD

Какво ще ми кажете да си я копувам ли??Значи Алфата е 146 JTD 99 година и цената ми изглежда приемлива 4300 лв. ???Кажете ми нещо повече за нея.Моля Ви.

Като начало - няма такава!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

4300 ??? Нещо много евтина тази Алфа
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

еми защо да е много ефтина???И защо да няма по начало такава?Кажете ми нещо повече за алфата.Защото за прав пат мисля да си вземам Алфа?

Comment

Просто си сбъркал означението. Ако е дизел е 146 jtd(1.9 common rail 105 cv). Ako е бензин е 146 ti (2.0 t.spark 16 v 150(155)cv)

Ако уточниш какъв е двигателя, ще получиш по-подробна информация. Използвай търсачката и ще намериш много теми за тези автомобили.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Re: да си копувам ли Алфа 146 JTI

Първоначално публикувано от silvar88
            Какво ще ми кажете да си я копувам ли??Значи Алфата е 146 JTI 99 година и цената ми изглежда приемлива 4300 лв. ???Кажете ми нещо повече за нея.Моля Ви.
            Ми много ясно че ще си купиш ....ти си наполовина сектант вече
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Значи Алфата е с дизелов мотор JTD новият мотор.Моля Ви кажетеми нещо повече за тоя модел Алфа дали си заслужава и дали имат някакви провлеми.

Comment

JTD на 4300 си е евтино - това е 99/00 година, намери добър майстор да я види тая кола... че евтиното понякога излиза скъпо.
                То 99/00 1.4 ТS му искат повече по автокъщите.
                Иначе за модела - няма да сбъркаш с него!
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Еми по пронцип не знам какво трябва да се гледа на Алфа дизел???Помогнете ми Еми като я закарам на майстор какво трябва да гледам???

Comment

Аз на скоро взех такава. Страхотна машина, нежна и мощна и много красива. Харчи малко за толкова мощен двигател. Дизела е по-претенциозен за поддръжка.
                    Наистина доста евтино я взимаш, аз за моята броих 5300 с пазарлъка и забележки по външния вид. Закарай я на сервиз за преглед на ходовата част и диагностика. Искай да ти прегледат дебитомера. При мен се оказа, че е заминал и броих 430 лв за оригинален БОШ.
                    Ще си много доволен от тая колица, обещавам ти! Държи се хем като скромно красиво момиче, хем като мръсница... зависи какво си пожелаеш
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Тия двигатели принципно са здрави... най-скъпото в тях са горивно нагнетателна помпа и турбината, до колкото знам.
                      Но не съм майстор, не знам по какво личи състоянието на двигателя, било дизелов или бензинов.
                      Освен него се гледа окачване и трансмисия... и много важно - геометрия на колата.
                      Също така диагностика на компютъра може да се направи.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Добре значи сте доволни по принцип?Аз мисля утре да ходя да ореждам сделката за Алфата и задалжително треди да броя парата на сервиз.Да прегледат ходова част и диагностика на двигателя и скоростната котия.Значи друго май няма ???Ако има кажете

Comment

АКО Е ЕДНА БЯЛА 146 ....................... НЕ ДЕИ В НИКАКЪВ СЛУЧАИ БЯГАИ ДАЛЕЧЕ ЗНАМ Я КОЛАТА
                          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                          Alfa Romeo 145 1.4 16v
                          BMW 520i E39

Comment

Не знам точно какво включва диагностиката, но отидох при Бобо, погледна я на компютъра, нямаше грешки. Покара я и каза, че колата не върви. Според него проблема бил или в катализатора, или в дебитомера, така че като първа стъпка да махна катализатора. Е, махнах го - същата крива работа. Отидох на друго място на диагностика, закачихме тест на дебитомера и... о, ужас! На празни оборти поддържа 250 единици при препоръчителни 500. При подаване на газ качи до 450. Сложихме тестов дебитомер, след 30 сек показанията на празен ход заспаха на 470 единици, а при подаване на газ качи до 750! Ебаси разликата... Не можах да разбера защо Бобо не го погледна при неговата диагностика, за която платих 30лв, та даже без да има нужда си махнах катализатора и сложих резонаторно гърне, за което платих още 30 лв. Ta, братле, изрично им кажи, че искаш проверка на дебитомера, поне да знаеш какво купуваш. За него конкретно ти говоря, щото мен там ме удари. Внимавай и за нещата, които колегите по-горе ти казаха. Тази цена е съмниетлно ниска, така че умната.
                            Стискам палци!
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от silvar88
                              Добре значи сте доволни по принцип?Аз мисля утре да ходя да ореждам сделката за Алфата и задалжително треди да броя парата на сервиз.Да прегледат ходова част и диагностика на двигателя и скоростната котия.Значи друго май няма ???Ако има кажете
                              На диагностиката ще ти кажат дали турбината работи добре и питай и за дебитомера както казва колегата. Но и двете неща ако има нещо колата няма да върви. Скъпи са, но все пак това са поправими неща, а едно старо купе или салон не могат да се направят по-нови. Пък и ако има нещо, ще мине за сметка на по-ниската цена. Аз 166-цата я взех с неработеща турбина и за 750 лв ми я рециклираха. Така че - преценявай! Желая ти успех
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                              X